Corruptie leidt tot verarming van de bevolking (2)

Basis for censorship is corruption, which results in silent poverty.

Grondslag voor censuur is corruptie, en het leidt tot stille armoede.

Slavernij is feitelijk zonder meer een chronisch “mindset” oftewel manier van denken die hebberigheid tot grondslag heeft. Het ” Ikke, ikke, ikke en de rest mag stikken” hebberige kreet is een undercover slogan van de corruptie marketing.
Corruptie marketing is gebleken een hele goede business te zijn en het wordt in stand gehouden door zijn verborgen agenda, de censuur.
Met relatief een”klein beetje geld”, worden arme slachtoffers omgekocht met de keiharde waarschuwing:
“Mondje dicht anders …………………………………………………………………………………”
Uit angst, wordt nooit gevraagd anders………………….wat?
De “arme slachtoffer” is allang blij met het beetje geld zonder zijn mond open te hoeven doen. Hij liet zich overtuigen dat “spreken is zilver maar zwijgen is goud”. Daarom houd hij zijn kaken zo stijf op elkaar om niks meer los te laten. Hij is ontzettend blij dat hij eindelijk ook mee mag doen aan de “Fraude Cultuur”.
De “arme slachtoffer” is erin getrapt. Zijn verstand liet hem in de steek. Hij had alles te snel “geslikt” zonder te onderzoeken of het wel goed smaakte. Het ging allemaal zo snel, het was een “fast ball”.  Hij kon het niet zien dus ook niet begrijpen dat als hij zijn mond dicht houdt, hij ook nooit meer kan zeggen

                 “DOE ENEN ANDER NIET
             HETGEEN GIJ NIET WENSCHT
                   DAT AAN U GESCHIEDE”

 

Kabinet Rhugennaat

“Arme slachtoffers in de politiek” zijn vanaf hun geboorte volgens een professionele bron van corruptie, opgevoed.  Ze kiezen om rechten te studeren zodat niemand hen zou kunnen belazeren. Ze weten wat hun rechten zijn. Vervolgens worden ze beëdigd, dan pas horen ze bij het gezellige “clubje”.
Het “mondkapje” of censuur, wordt meteen na ondertekening van de overeenkomst opgezet. De geldbuidel wordt stilzwijgend geaccepteerd. Pas bij het openen van de geldbuidel komt de corrupte politici achter dat hij in zijn eigen “graf” is beland. Er zat een “kat” in de zak, of een miljoenen R.I.P deal om de bevolking in stille armoede te laten creperen.

Sencuur in 18de eeuw

Gecensureerde “mondkapje schandaal”

 

Corrupte politici, verraden het volk maar vallen zelf ook snel in hun eigen “graf”, tenminste als ze op tijd betrapt worden.
Het volk betaald zich blauw aan belastingen, en moet in stille armoede van een minimum loon leven, terwijl de politici om te beginnen een goed betaalde baan hebben met alle denkbare voorzieningen en onkosten vergoedingen. Na enkele periodes van onbehoorlijk bestuur kunnen ze lekker lang genieten van een royale pensioen terwijl de bevolking langzaam maar zeker crepeert in “stille armoede” van de nationale fraude cultuur.

Rhguggenaath

 

Alleen de hele slimme en gladde vogels die in de politiek zijn gegaan, bereiken de pensioen gerechtigde leeftijd. De andere corrupte politici lopen zichzelf vaak, badend in veel angstzweet, te pletter of ze worden een handje geholpen, mochten ze twijfelen om zelf een einde aan hun politieke loopbaan te maken.

 

 

No hasi ku otro

Doe niet

 

Bedankt voor de royale donatie:     https://www.paypal.me/NFerero

 

Eerder verschenen djeronimoblog:

Corruptie leidt tot verarming van de bevolking (1)

“Ik” ben wie ik ben: “AMI”

Norwin Ferero rectificeert incorrecte publicatie

Erfgenamen vrijgemaakte slaven Rasveldt slachtoffer van apartheid oftewel het gelegaliseerde vorm van slavernij.

Norwin Ferero, de lachende verliezer!

Onbehoorlijk bestuur, fraude, corruptie en samenzwering van de overheid zet rechtbank voor dilemma van “kiezen of delen”.

Wie doet een ander hetgeen hij niet wenst dat een ander tegen hem doet?

Wie doet een ander hetgeen hij niet wenst dat een ander tegen hem doet? Ikke, ikke,ikke, natuurlijk zodat de rest mag stikken.

“Fraude” zit gestructureerd in het overheid en veroorzaakt de chronische onbehoorlijk bestuur op Curaçao.

GATO: Een geschenk met een staartje (2)

Onbehoorlijk bestuur op Curaçao de grondslag van de controverse eigendom situatie van plantage Malpais (a) Gato

De erfgenamen van de slavenopstand

Onrechtmatigheden en samenzwering van de overheid op Curaçao.

Verkapte evolutie van “ROVERS”

Laatste dagen van de “stropers” op Malpais (a) Gato

GATO: Een geschenk met een staartje

Wij willen “VREDE EN VRIJHEID”

 

 

One thought on “Corruptie leidt tot verarming van de bevolking (2)

Leave a comment